Wie is Teuntje Twinkel?

Zes vragen voor Teuntje:

1. Teuntje kun je je voorstellen?                                          frontTTmysterie Ehm… Ik ben Teuntje. Ik ben negen jaar. Ik houd van kleurige kleren en ik ben druk, zeggen ze. Nou, dat is ook wel zo, soms. Oh ja en ik heb rood haar en ik zit in groep 6.

2. Druk? Ja, mijn moeder zegt wel eens dat ik van de hak op de tak spring. Maar ik heb geen idee wat ze daar mee bedoelt. Ik krijg onderzoeken, want ik kan me niet goed concentreren en soms begrijp ik ook niet wat iemand bedoelt. Misschien heb ik ADHD of zo.

3. ADHD? Ja dan ben je druk en dan kun je je heel slecht concentreren. Je hersenen werken anders. Maar niemand mag dit weten…!

4. Heb je veel vrienden? Ik had één vriendin, maar die wilde geen vriendinnen meer zijn, omdat ze met anderen wilde spelen. Nu speel ik af en toe met Lennard, een jongen met autisme en dat is leuk. Andere kinderen vinden me vreemd, ik begrijp niet waarom.

5. Word je ook gepest? Ja, ik word gepest. En weet je wat? Niet alleen door kinderen, maar ook af en toe door een juf of een meester. Heel stom. En niet eerlijk ook! Ik houd niet van oneerlijkheid.

6. Wat vind je het leukst om te doen? Lol maken, lachen en speurneus spelen! Ik kan heel makkelijk leuke en spannende dingen bedenken! Ik heb veel fantasie, zegt mijn moeder.

Dank je wel voor dit gesprek, Teuntje!

Meer weten over Teuntje Twinkel en haar belevenissen? Lees het in: Teuntje Twinkel en het mysterie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s